Weboldal készítés

A weboldal keszítés, az utóbbi évtizedben terjedt el robbanásszerüen, annyira hogy a bemutató, termékajanló weboldalak hiánya nem csak hogy hátrany, hanem egy olyan marketing csatorna ki nem használása is, amely a legolcsóbb és a legtöbb -potenciális- klienshez jut el.

Éppen ezért weboldalaink elkészítése közben mindig ügyelünk arra, hogy felhasználóbarát legyen, tiszta design-al, tiszta kóddal, és legfőkeppen a megrendelő óhaját teljesen kielégítse. Ezeket piacvezető programokkal, Adobe Csomaggal, CSS2, CSS3 és HTML technikákkal érjük el a legfőképpen, mivel ezek a legjobban testreszabható technikak.

Dolgozunk ezeken kívül még Joomla!-val is, és e-commerc nyilt forraskódú web-áruházakkal is.

Beltéri nyomtatás

Kiemelkedő minőségű kis és nagy példányszámú nyomdai munkák ( névjegy, meghívó, szórólap, kupon, belépőjegy, tombola, öntapadós stb.), 300 gr papírvastagságig A3-as méretig, változó adatokkal (szöveg, kép, sorszám, vonalkód) is.

Ezen felül készítünk még kiváló minőségű roll-up-okat, posztereket, egyedi tapétákat, faltetoválásokat széles formátumú nyomtatóval valamint vágó-plotter gépekkel.

Kültéri nyomtatás

Az egy oldalon nyomtatott PVC molinó (banner) az egyik legolcsóbb kültéri reklámeszköz. A víz és UV álló nyomat hosszú ideig megbízható reklámfelületet biztosít. A nyomtatás minősége standard 720 DPI. A kinyomtatott bannert kérésre beszegjük, zsebekkel valamint kapcsokkal látjuk el.

Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható poliészter textil zászló alapanyag. Kis súlya ellenére kitűnően ellenáll a szélnek, esőnek és az UV sugárzásának. Magas felbontású 720 DPI nyomtatással készül.

Kültéri öntapadó fólia oldószeres nyomtatással. Az alapanyag lehet fényes, matt, vagy víztiszta (átlátszó). Elsősorban kültéri dekorációs célra alkalmazható, mint cégtáblák, kirakatok, autók dekorálására.

A perforált ablakfólia kedvelt tulajdonsága, hogy míg a grafika jól látható, a perforálásnak köszönhetően beengedi a fényt a helyiségbe. Kültéri, oldószeres nyomtatással készül, kivaló minőségben.

Öntapadó fóliával kasírozott 5 mm vastag műanyag reklámtábla. A nyomat karc és UV álló védőlaminálással van ellátva. Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt ajánlott. Kiválóan alkalmas cégtáblák, információs táblák kivitelezésére. A tábla maximális mérete 300 x 200 cm.

Vállaljuk minden általunk nyomtatott reklámanyag felszerelését is.

Reklámanyag tervezés

Előszeretettel készítünk még egyéb reklámanyag terveket is, amelyeknél, ahogyan a weboldalaknál is szintén napjaink igényeinek kielégítésére törekszünk. Figyelünk arra, hogy az általunk készített tervek mindig hasznosak legyenek, és a célt amire lettek készítve teljes mértékben kielégítsék.

Nem utolsó sorban ezen szolgáltatásainknál is legelső szempont a kliens elképzlése, amelyet igyekszünk 100 százalékosan megvalósítani. Nem utolsó szempontunk itt sem a lehető legkedvezőbb ár, amelyet minden esetben a rendelés miensége és mennyisége alapján igyekszünk a legkedvezőbb módón testre szabni.

Egyedi ajándékok

Minden ember számára az élete során vannak olyan események, amelyek kiemelten fontosak, amleyek örök emlékként íródnak be, olyan történések amelyeket emlékezetessé kell tenni. Egy esküvő, egy születésnap, egy Karácsony, egy Valentin-Nap vagy csupán egy egyszerű összejövetel a barátainkal, mind mind olyan események amelyekre kiemelt figyelmet szentelünk. Ezekben a dolgokban szeretnénk az önök szolgállatában állni, az egyedi ajándékok készítésében nyújtott kiemelt szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal.

Vásároljón tőlünk személyre szabott:
- bögrét
- poharat
- perselyt
- tányért
- termoszt
- órát
- ételes dobozt
- puzzle-t
- fényképtartót
- kulcstartót
- hógömböt
- tolltartót
- hátizsákot
- telefon tartót
- laptop táskát
- egérpadot
- baseball sapkát
- hűtőmágnest

És még sokminden mást. Bővebb információert és a személyreszabható ajándékaink megtekintésért látogassa meg webshopunkat.

Üdvözöljük oldalunkon

Image 01

„Aki felhagy a reklámozással, hogy ezzel pénzt spóroljon meg, ugyanígy megállíthatja az óráját, hogy időt takarítson meg.”
Henry Ford

Ezzel a weboldallal, igyekszünk minél több információt nyújtani Önnek, kedves látogatónk, cégünkről, szolgáltatásainkról.

Látogassa meg facebook oldalunkat:

Havi akciós ajánlatunk

Image 02

Személyre szabott egérpad

Április hónap folyamán a személyre szabott egérpad 14 ron helyett csupan

12 RON

Látogasson el üzletünkbe és készítesse el egyedi egérpadját.