Rólunk

Hozzáértő szakemberekkel szeretnénk teljeskörű design szolgáltatást nyújtani úgy a magán személyeknek, mint a vállalkozásoknak és szervezeteknek.
Szolgáltatásaink palettája igen széles, kezdve a legegyszerűbb szórólaptól egészen a reklám-bannerek és különféle katalógusok tervezéséig és kivitelezéséig, az egyszerű weboldalaktól egészen a webáruházakig, tárhelyszolgáltatással és domain név regisztrációval egybekötve, mindenekelőtt a megrendelő elképzelését tartva szem előtt.

Továbbiakban megújult szolgáltatással is büszkélkedünk, amely különböző webes (online) alkalmazások fejlesztésében nyilvánul meg.

Az Print & Decor Group lehetőséget nyújt, hogy egyetlen céggel dolgozva, megtaláljon mindent, amit design és webdesign téren keres, egyetlen helyen megrendelheti névjegykártyáit, szórólapjait, plakátjait, reklám-bannerjeit és saját weblapját.

Célunk, a hosszútávú üzleti kapcsolat kialakítása pontos és minőségi munkákkal.

Nézze meg, hogy mivel foglalkozunk.

Üdvözöljük oldalunkon

Image 01

„Aki felhagy a reklámozással, hogy ezzel pénzt spóroljon meg, ugyanígy megállíthatja az óráját, hogy időt takarítson meg.”
Henry Ford

Ezzel a weboldallal, igyekszünk minél több információt nyújtani Önnek, kedves látogatónk, cégünkről, szolgáltatásainkról.

Látogassa meg facebook oldalunkat:

Havi akciós ajánlatunk

Image 02

Személyre szabott egérpad

Április hónap folyamán a személyre szabott egérpad 14 ron helyett csupan

12 RON

Látogasson el üzletünkbe és készítesse el egyedi egérpadját.